Over ons

De Heidestroper is genoemd naar mijn opa die na de WO II vanwege de voedingsschaarste, in dit gebied stroopte op met name hazen en konijnen. Mijn opa smokkelde tabak en boter via de Stratumse heide, Groote Heide en Leenderheide naar België (Achelse kluis), een bekende smokkelroute net na de oorlog. Ik vind het dan ook erg bijzonder dat ik op deze plek (tegen de Stratumse heide) mag wonen.

Na 25 jaar in de binnenstad van Utrecht te hebben gewoond was het tijd voor een nieuwe plek bij de natuur en ook het centrum van Eindhoven is goed bereikbaar. Samen met mijn partner hebben we in 2018 dit huis gekocht en vanwege de ruimte was de stap om ene eigen B&B te beginnen voor ons een logische keuze. Ik heb de hotelschool afgerond en de Hogeschool voor Diëtetiek. Hierna heb ik 15 jaar als diëtiste in het voedingsonderzoek gewerkt. Ik hou van koken, wandelen, lezen, reizen en tennissen.

Het gebied achter B&B de Heidestroper is ideaal voor wandelingen en om er met de fiets of mountainbike op uit te trekken. Uren wandel en fietsplezier is mogelijk in de Stratumse heide, welke direct is verbonden met de Groote Heide en Leenderheide.

Verder ligt B&B de Heidestroper:

  • Op 15 minuten fietsafstand van Eindhoven centrum
  • Bus 12 stopt voor de deur en brengt u in 12 minuten naar het centrum van Eindhoven.
  • Ook staan er huur-scooters zoals Go-sharing en Felyx voor de deur. Hiervoor kun je je registreren mits in het bezit van een rijbewijs.
  • Nabij de uitvalwegen richting Maastricht, Venlo, Den Bosch en Eindhoven airport.
  • Op 15 minuten lopen van het winkelcentrum aan de Heezerweg met een Albert Heyn, Lidl, Kruidvat e.d. Op 15 minuten lopen zijn ook enkele restaurantjes aanwezig (t Cruijdenhuisch, Frituurhal, Pizza, WiroWok).
Antonius van Tuijl
nl_NLDutch

Boekingsformulier

Nadat u uw gewenste data heeft ingevoerd zult u alleen de prijzen zien van de kamer(s) die tijdens deze periode beschikbaar zijn. De prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Er geldt een minimum van 2 nachten. Nadat u uw gegevens heeft verzonden heeft u de kamer gereserveerd en krijgt u van ons zsm een bevestiging.