Over ons

De Heidestroper is genoemd naar mijn opa die na de WO II vanwege de voedingsschaarste, in dit gebied stroopte op met name hazen en konijnen. Mijn opa smokkelde tabak en boter via de Stratumse heide, Groote Heide en Leenderheide naar België (Achelse kluis), een bekende smokkelroute net na de oorlog. Ik vind het dan ook erg bijzonder dat ik op deze plek (tegen de Stratumse heide) mag wonen.

Na 25 jaar in de binnenstad van Utrecht te hebben gewoond was het tijd voor een nieuwe plek bij de natuur en dichtbij het centrum van Eindhoven. Samen met mijn partner Ellen hebben we in 2018 dit huis gekocht en vanwege de ruimte was de stap om een eigen B&B te beginnen voor ons een logische keuze. Ik heb de hotelschool afgerond en de Hogeschool voor Diëtetiek. Hierna heb ik 15 jaar als diëtiste in het voedingsonderzoek gewerkt. Ik hou van koken, wandelen, lezen, reizen en tennissen.

Sinds 2022 heeft Ellen haar eigen massage-onderneming gestart op hetzelfde adres. Voor meer informatie:

Antonius van Tuijl
nl_NLDutch

Boekingsformulier

Nadat u uw gewenste data heeft ingevoerd zult u alleen de prijzen zien van de kamer(s) die tijdens deze periode beschikbaar zijn. De prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Er geldt een minimum van 2 nachten. Nadat u uw gegevens heeft verzonden heeft u de kamer gereserveerd en krijgt u van ons zsm een bevestiging.