rondom Eindhoven

Brabants vennenpad

 

 

Het Brabants Vennenpad is in 2019 volledig vernieuwd! Deze prachtige route van 250 kilometer laat je de mooiste natuur van Brabant zien. Niet voor niets staat het Brabants Vennenpad bekend als een van de mooiste streekwandelpaden in Nederland. 

Het Brabants Vennenpad is verdeeld in twaalf etappes van steeds zo’n twintig kilometer. Iedere etappe begint en eindigt in een stadje of dorp waar zowel slaap- als eetgelegenheden zijn. Vanuit B&B De Heidestroper kunt u in 45 minuten wandelen via de bossen en heide en aansluiten op het Vennenpad.

De route voert langs de Brabantse vennen, over de Stabrechtse Heide, door het Dommeldal, de Kampina, Landgoed de Utrecht en de Malpie. Natuurgebieden die aan elkaar worden geregen door zandwegen, dwars door het oude cultuurlandschap.

nl_NLDutch

Boekingsformulier

Nadat u uw gewenste data heeft ingevoerd zult u alleen de prijzen zien van de kamer(s) die tijdens deze periode beschikbaar zijn. De prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Er geldt een minimum van 2 nachten. Nadat u uw gegevens heeft verzonden heeft u de kamer gereserveerd en krijgt u van ons zsm een bevestiging.