Kamers

Bed and Breakfast de Heidestroper heeft op de eerste verdieping twee 2-persoonskamers beschikbaar. Er is een eigen opgang en beide kamers hebben prive badkamer/toilet. In de pantry is gratis thee en koffie beschikbaar. ‘s Ochtends wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet klaargezet en deze kan in de eigen kamer of met mooi weer buiten op het eigen terras worden genuttigd.

Deluxe kamer

Deze ruime lichte kamer van 35m2 is heerlijk om in te verblijven. De kamer beschikt over een badkamer en-suite en bevat gratis WIFI, Airco, TV en spelletjes.

Standaard kamer

Deze kamer is eenvoudig van opzet. De kamer heeft een 2-persoonsbed en beschikt over Airco en een eettafel. WIFI is gratis beschikbaar. De privé badkamer/toilet zijn via de hal te bereiken.
nl_NLDutch

Boekingsformulier

Nadat u uw gewenste data heeft ingevoerd zult u alleen de prijzen zien van de kamer(s) die tijdens deze periode beschikbaar zijn. De prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Er geldt een minimum van 2 nachten. Nadat u uw gegevens heeft verzonden heeft u de kamer gereserveerd en krijgt u van ons zsm een bevestiging.